Terug van weggeweest!

Na een welverdiende pauze in dienstverlening van 2017-2020, zijn we weer terug! Welkom bij de nieuwe website van ComputerHulpEmmen.NL … na 3 weken hard werken net voor kerstavond op 24 december 2020 geüploadet naar internet. Maar nog niet altijd live.

Wanneer u t/m januari 2021 werd doorverwezen naar https://toolboxemmen.nl/ondernemingen/ ? Dat klopt. We zijn namelijk een onderneming van Toolbox en we hebben grootste plannen. Zal daar in 2021 meer over gaan bloggen op welke manier, en hoe dat in ieders voordeel uitpakt.

Geplande website lanceerdatum

Opening is gepland voor einde van eerste kwartaal van 2021!

Tot die tijd zult dus nog met enige regelmaat, deze placeholder zien:

>> bestand volgt spoedig <<

Computerhulp Emmen – Prelaunch

Update 1 april: op 1 dag na de deadline niet gehaald, maar we zijn open voor dienstverlening. Opmerking: Nee, geen 1 april grap. We houden er gewoon van om te spelen met symbolische datums. Bekijk onze https://www.marktplaats.nl/a/diensten-en-vakmensen/computer-en-internet-experts/m1686847946-computerhulp-emmen-windows-console-mac-osx-pc-reparatie.html advertentie, en wanneer bevalt wat je ziet, stellen we het op prijs dat je de advertentie deelt met iedereen die je kent.

Blue

Intern noemen we het al de “blauwe” website. Niet te verwarren met een blauw scherm van een Windows crash. Zodoende dan ook een passende nummer uit de jaren 90: Eiffel 65 – Blue. De dans pasjes in onderstaande video hebben we nog wat meer moeite mee, maar is enthousiasme des te groter 😂

Enterprise Theme Song

LEES ook  Intern: deelnemers training - afkortingen en visie

Wat je wellicht ook aanspreekt..

Populaire berichten

Scroll Up
0
×

Hallo!

Klik op een van onze vertegenwoordigers hieronder om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@computerhulpemmen.nl

× Hoe kunnen we u helpen?
Skip to content