lines of HTML codes

CHE website ‘changelog’ – april 2021

Op 1 april – géén grap – is na 6 maand voorbereiding onze marktplaats advertentie live gegaan, en daarmee is onze website ook geupload naar het internet, maar is nog niet (altijd) live. Wel gaan we, vanaf deze maand, maandelijks een changelog bijgehouden om de progressie inzichtelijk te maken, die we al geboekt hebben en nog gaan boeken.

Changelog april 2021

De eerste van de velen die nog zullen volgen.

Wat is een changelog?

Een changelog (veranderingslogboek) is een logboek van wijzigingen in een project, zoals van een website of een softwareproject. De meeste open-sourceprojecten bevatten een changelog.

Bron: nl.wikipedia.org

Wat heb ik eraan?

Opzich niet superveel als je simpelweg opzoek bent naar computerhulp. Klik dan hier om een afspraak te maken.

Tenzij je hoge eisen stelt, en eerst meer over ons wil weten. Onze website is namelijk niet alleen anders dan de meeste ICT concullega’s, het is ook anders dan 99.9% van websites wereldwijd.

Wat maak Computerhulp Emmen zo ‘speciaal’?

Laten we wel wezen, iedereen zegt van zijn of haar eigen site dat die speciaal is. En dat mag ook, als je er trots op bent. En dat zijn we!

Wij willen dat echter niet alleen inzichtelijk maken op basis van wat je waarneemt aan de voorkant (website front-end), maar ook aan de achterkant / backend en alles er tussen in. Het is namelijk bepalend voor alle bestaande diensten, die we nu en in de toekomst gaan aanbieden.

Ja, we bieden Computerhulp en computer reparatie in de regio Emmen, en daar verdienen we geld mee als bedrijf. Maar onze visie voor Emmen is veel groter. Hoe groot? Dat hopen we later deze maand te kunnen delen op de momenteel — in opnieuw aanbouw zijnde — Computerhulpemmen.nl/over-ons/

Website Changelog – april 2021

  • [2021-APR-14] – standaard referral tarief is nu een vast bedrag in euro’s i.p.v. een percentage voor meer ambassadeursvoordeel.
  • [2021-APR-13] – website stilletjes weer live gezet o.a. i.v.m. goedkeuring aantal payment gateways en om alvast gelegenheid te bieden voor registraties richting het ambassadeurprogramma. Plus verduidelijking klachtenregeling.
  • [2021-APR-12] – onze ICT kwaliteitsmanager Ernst had nog geen LinkedIN profiel. Nu (weer) wel dus en hebben we ook gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om een linkedin.com/company/computerhulpemmen/ profiel op te stellen. Als enige uitzondering op ons sociaal media beleid.
  • [2021-APR-11] – Herlancering van www.GRATIScomputerAPK.NL dienst en widget integratie in zijbalk
  • Een week lang de tijd genomen voor een verbetering van onze content en interne communicatie processen
  • [2021-APR-04] – Geïnspireerd door de Apple Shop, is ons “shop”-menu nu ook voorzien van een “Favorieten” menu-link en de bijbehorende wenslijst techniek.
  • [2021-APR-03] – naast iDeal en Sofort (Duitse iDeal), accepteren we nu ook bankoverschrijvingen
  • [2021-APR-02] – Installatie “Ultimate GDPR Compliance Toolkit”-plugin voor WP
  • [2021-APR-02] – WP Social Chat integratie, voor directie communicatielijn via WhatsApp
  • [2021-APR-02] – Zoekfunctie upgrade gebaseerd op Ajax (laadtijd verkleinen)

Functionaliteit Spoedig beschikbaar

Populaire berichten

Nieuwsbrief Computerhulpemmen.nl

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en kom te weten wanneer we weer open gaan
0
× Hoe kunnen we je helpen?
Skip to content