De CHE+ (Plus) vriendendienst introductie t.v.v. VIPclub lidmaatschap + Vouchers

Tot en met weeknummer 15 van dit mooie jaar 2021, stond deze ‘vriendendienst’ intern nog bekend als VIPclub.

De VIPclub historie

Het doel van VIPclub was tweeledig:

  1. Een soort van alternatieve crowdfunding, om enerzijds een wederkerend inkomen op te bouwen, om een aantal van onze vrijwiligers in dienst te kunnen nemen (dan wel een passende vergoeding te bieden).
  2. Anderzijds de vaste / terugkerende klanten die ons helpen Computerhulp Emmen een beter bedrijf te maken, te compenseren met extra korting op onze al voordelige tarieven.

Nieuwe doelstelling

Door allerlei omstandigheden, waarvan tijd de belangrijkste factor is, treden er per 28 april een aantal veranderingen in werking die voor u als klant alleen maar positiever uitpakken dan voorheen.

100% vrijwillig

Sinds vorige week is er besloten voorlopig helemaal niemand in dienst te nemen. Dat betekent een aantal positieve veranderingen:

  • Geen onderlinge strijd of jaloezie. Dat hadden we al niet, maar omdat de lat vrij hoog lag de laatste tijd, was er toch een bepaalde spanning voelbaar.
  • Ernst doet in zijn geadopteerde rol als full-time bedrijfsleider, een stapje terug, naar wat afgesproken was ten tijde van toen we nog een afdeling waren binnen Toolbox. D.w.z. terug naar een part-time rol als ICT kwaliteitsmanager. En hij zal zijn ambitieuzere projecten voortzetten in een los bedrijf — onder dezelfde holding als Computerhulp Emmen — waarmee we een speciale partnership gaan afsluiten.
  • Al onze ‘medewerkers’ werden al, maar voortaan ook exclusief bij ons gestationeerd via Toolbox Emmen. Dat maakt de intake ook erg eenvoudig en plezierig. Mede dankzij de inspanningen hierin van Dorian in haar rol als welzijnscoach en Dennis in zijn rol als facilitair manager.

Voortaan is iedereen dus gelijk. Keert de rust weder. En sinds dat besluit is weer mooie innovatie zichtbaar.

Marketing

En derde: omdat we meer vrijwilligers hebben dan dat er opdrachten voor handen waren, de introductie van het ambassadeur’s partner programma, waarbij bestaande klanten nieuwe klanten konden aanbrengen, en als dank een extra beloning in shoptegoed.

Partner vouchers

Een voucher; beetje het hype woord van de corona periode. Wij gaan het anders doen!

Onze Partner vouchers zijn kadobonnen / tegoed bonnen die je alleen bij ComputerHulp Emmen kunt kopen, maar een waarde hebben die hoger ligt dan de aankoopprijs! Vergelijkbaar maar prepaid beltegoed: gratis upgrades.

Desktop/laptop verkoop

Dat gerucht gonste inderdaad rond als een malle begin 2021. Leek ook wel enigzins logisch. Waarom klanten door verwijzen naar een externe partij, om vervolgens ze alsnog

Populaire berichten

Scroll Up
0
×

Hallo!

Klik op een van onze vertegenwoordigers hieronder om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@computerhulpemmen.nl

× Hoe kunnen we u helpen?
Skip to content