AKTIE AANBIEDING: Maak je computer zomerklaar !

Leestijd: 4 minuten

Er zijn alweer een aantal warme dagen geweest, en het beloofd een nog hetere zomer te worden.

Je bent er zelf misschien wel klaar voor, of al klaar mee? 😉

Maar geldt dat ook voor je computer?

De gevolgen van laptop oververhitting

Onze ICT kwaliteitsmanager legt het uit in onderstaande video van 4 minuten uit waarom je computer zomerklaar maken belangrijk is, en laat zien wat er gebeurd wanneer je het niet doet.

Dat was een video van 2015. En of je nu nogsteeds Windows 7 gebruikt of de laatste versie van Windows 10? Ze hebben allemaal hetzelfde probleem, en dienen minstens 1x per jaar hardware matig schoongemaakt te worden.

Een klusje wat je niet zelf wilt doen, en graag wilt uitbesteden aan computerhulp professionals.

ZOMERAKTIE AANBIEDING

Speciaal voor … iedereen, hebben we daarom ons “Grondig onderhoud / Grote Beurt PC incl. hardware schoonmaken”-dienst tijdelijk afgeprijst met 20% van €75 naar €60 voor alle Windows computers (zowel desktop als laptop).

Werkwijze

Om alles in goede banen te leiden — voor zowel ons team van part-time vrijwilligers en als jij als (potentiele) klant — willen we graag de werkwijze toelichten, zodat er op voorhand of achteraf geen misverstanden ontstaan.

  1. Maak een afspraak via ons contactformulier. We zijn namelijk nog niet altijd telefonisch optimaal bereikbaar.
  2. Nadat we een dag en tijdstip hebben afgesproken, laten we u een aangepaste route beschrijving toekomen, om de computer bij ons af te geven. I.v.m. aanvullende Corona regels gebeurd dat nogsteeds aan de achterkant van het Toolbox Emmen gebouw. Niet moeilijk te vinden, maar de parkeerplaats staat weleens vol. Dus laat ons u daarbij ook helpen; scheelt een enorme wandeling of een parkeerboete.
  3. Samen met 1 van onze bedrijfsleiders (Dennis of Ernst) vullen we samen een ontvangst- en opdrachtbon in. Hierop staat o.a. uw contact gegevens, opdrachtomschrijving, ingenomen hardware, en eventuele bijzonderheden zoals bijvoorbeeld login wachtwoorden. Alles wat we nodig hebben, zodat onze medewerkers u het best kunt ontzorgen, en ervoor te zorgen wat u inlevert ook weer bij u terug komt.
  4. Zodra u de computer met een gerust hart bij ons hebt afgeven, zal ons hoofd technische dienst (Dino) de Computer eerst hardwarematig onderhanden nemen; kortom de computer vakkundig openmaken en ontdoen van stof en vuil. En bij monteren van alle onderdelen bijvoorbeeld ook de koelpasta tussen uw computerkoeler en processor vervangen door de hoogwaardige koelpasta van Arctic Silver MX-4. Hiermee daalt de temperatuur over het algemeen nog een paar graden celsius extra t.o.v. andere koelpasta’s. Deze service is inbegrepen in de prijs.
  5. Na de hardware schoonmaak volgen ook diverse software updates en optimalisatie. Dit wordt onder begeleiding gedaan door Dino of Ernst. Om het verschil tussen voor- en na goed in kaart te kunnen brengen gebruiken we daarvoor onze Gratis Computer APK dienst. De links met de scanresultaten worden opgenomen in de factuur.
  6. Onze ICT kwaliteitsmanager zal alles nog snel nalopen, en vervolgens een factuur opstellen, en deze versturen naar het email adres aangegeven bij stap 1.
  7. Na betalingsbevestiging door ons, maken we opnieuw een afspraak samen, en kunt u uw systeem ophalen.
LEES ook  Wordt ook donateur - tijdens de zomer van 2021 - voor veel voordeel

Van begin tot eind duurt dit proces maximaal 3 werkdagen.

Opmerking: mocht na thuiskomst blijken dat u niet helemaal tevreden bent? Laat dit dan z.s.m. weten, dan kan Ernst kostenloos via hulp op afstand* de puntjes op de i zetten qua software. En/of we maken opnieuw een (kostenloze) afspraak met voorrang, om eventuele andere problemen glad te strijken. Klanttevredenheid is belangrijk voor ons.

*) ‘hulp op afstand’ met TeamViewer is een dienst die aangeboden wordt door Ernst’s eigen bedrijf EKPC en kan alleen nog voor nazorg ingezet worden. Hint: Misschien dat dat binnenkort in positieve zin verandert voor CHE+ voordeelclub abonnees.

Ernst Kasteleijn

Eigenaar van ComputerHulpEmmen.nl gedurende 2010-2017. Na een korte tussenstop van 3 jaar (en mede dankzij COVID) weer superactief in de ICT. Op CHE als webmaster & content creator, EKPC buitendienst medewerker, en technisch teamleider.

Je bent wellocht ook geïnteresseerd in ..

Populaire berichten

ajax-loader
error: Content is auteursrechtelijk beschermd !!

Nieuwsbrief Computerhulpemmen.nl

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en kom te weten wanneer we weer open gaan
Skip to content
%d bloggers liken dit: