Vul hiernaast uw e-mailadres* in en druk op direct scannen. 

Uw computer zal een klein bestand downloaden en als u deze uitvoert krijgt u direct een mooi rapport van uw Windows of MacOS computer. Dit kan handig zijn om zelf inzicht te krijgen in de gezondheid van uw systeem.

Ook is het handig deze scan uit te voeren, voordat u naar onze werkplaats komt met uw systeem. We hebben dan namelijk al een uitgebreid rapport, zodat we sneller kunnen zien, wat we voor u kunnen betekenen. 

De scan is 100% veilig. Het rapport is alleen voor u en ons inzichtelijk en er worden geen programma’s op uw computer geïnstalleerd.

*) uw e-mail wordt louter ter referentie gebruikt. U meldt zich dus niet aan voor een nieuwsbrief. Dit veld hoeft dus opzich ook niet naar waarheid te worden ingevuld, maar is het soms handig dat we uw scan kunnen terugvinden in onze anonieme database.


Vertrouwt u de widget toch nog niet helemaal? Begrijpbaar. Kijk dan hieronder eerst de herhaling van de uitzending van RTL nieuws – Editie NL begin 2015:

“Veel van onze computers zijn zo lek als een mandje. Maar liefst 39% van de onderzochte Windows-computers had verouderde en niet optimaal beveiligde software op de computer staan en op 25% van de computers was al verdachte software geïnstalleerd.”

U kunt onze partner website ook rechtstreeks bezoeken: https://toolbox.scancircle.com als u dat liever heeft. De tool bestaat al ruim 8+ jaar dus en is juist ontwikkelt om problemen te voorkomen. Supertip: Wilt u t/m €5000,- schadeloosstelling bij een cyberaanval? Bezoek dan https://www.ictkeurmerk.nl/u-als-consument/ voor het laten doen van een officiële ICTkeuring door een lokale ICT’r. Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker: klik hier om naar het begin van de pagina terug te keren.

ajax-loader
error: Content is auteursrechtelijk beschermd !!

Nieuwsbrief Computerhulpemmen.nl

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en kom te weten wanneer we weer open gaan
Skip to content
%d bloggers liken dit: