EKPC.NL is de eerste van vele nieuwe partnerships die we gaan sluiten met vaste CHE+ VIPclub ondernemers.

We zijn er om elkaar te helpen, nietwaar?

Wat is een ‘ICT huiskeuring’?

Als COVID-19 iets glashelder gemaakt heeft ondertussen is dat uw gegevens digitaal op de tocht staan.

Internetcriminelen worden steeds inventiever. U, als bezitter van diverse ICT-apparaten, zult u hiertegen moeten weren, anders gaat er vroeg of laat iets mis. Dan ben u de dupe van bijvoorbeeld identiteitsfraude of fraude bij het internetbankieren.

Bescherming van uw gegevens

Internetonveiligheid neemt dus toe. Hoe weerbaar bent u?

Banken keren schade van fraude bij internetbankieren niet meer uit, zolang u niet alles heeft gedaan aan de technische beveiliging van uw apparatuur.

Het ICTKeurmerk van door ICTwaarborg gecertificeerd keurmeester EKPC — bron: https://www.ictkeurmerk.nl/emmen/ekpc/ — biedt u de zekerheid van goede beveiliging en schadeloosstelling t/m 5000,- bij een cyberhack!

Checklist met controle op 8 punten

Het ICTKeurmerk van ICTWaarborg Nederland, is er voor de technische beveiliging van al uw ICT-apparatuur zoals de computer, uw smartphone en tablet. Het is een veiligheidskeuring die de 8 belangrijkste punten op het gebied van beveiliging en controle checkt en waar nodig update. Net als bij de APK van uw auto.

Waarom mijn ICThuis laten keuren ?

  •  Veiligheidskeuring voor uw ICT
  •  Bescherm uw persoonlijke gegevens
  •  Voldoe aan de eisen gesteld door uw bank
  •  Voorkom problemen door internetonveiligheid
  •  Extra cybersecurity advies van EKPC* als gecertificeerde keurmeester

Over EKPC.NL in het kort

*) EKPC helpt vanaf de zomer van 2021 alleen nog ZZPers en klein zakelijke klanten; de B2B markt dus. Echter wil hij voor al onze Computerhulp Emmen klanten — inclusief de particuliere — een uitzondering maken!

Eind oktober 2021 kan je via deze link; Online een afspraak maken met ing. Ernst Kasteleijn van EKPC. Waarbij “PC” niet alleen meer staat voor ‘Personal Computer’ zoals t/m 2017, maar sinds de zomer van 2021 nu ook voor 1-op-1 Personal Coaching in alle facetten van het ICT cybersecurity! Zo leert hij je niet alleen hoe je ook Bitcoins kunt verdienen, maar is behouden en veilig er mee omgaan net zo belangrijk!

ajax-loader
error: Content is auteursrechtelijk beschermd !!

Nieuwsbrief Computerhulpemmen.nl

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en kom te weten wanneer we weer open gaan
Skip to content
%d bloggers liken dit: