BESCHERMING VAN UW GEGEVENS

Internetonveiligheid neemt toe.

Internetcriminelen worden steeds inventiever. U, als bezitter van diverse ICT-apparaten, zult u hiertegen moeten weren, anders gaat er vroeg of laat iets mis. Dan ben u de dupe van bijvoorbeeld identiteitsfraude of fraude bij het internetbankieren. Het ICTKeurmerk is er voor de technische beveiliging van al uw ICT-apparatuur zoals de computer, uw smartphone en tablet. Het is een veiligheidskeuring die de 8 belangrijkste punten op het gebied van beveiliging en controle checkt en waar nodig update. Net als bij de APK van uw auto. Banken keren schade van fraude bij internetbankieren niet meer uit, zolang u niet alles heeft gedaan aan de technische beveiliging van uw apparatuur. Het ICTKeurmerk biedt u de zekerheid van goede beveiliging.

WAAROM MIJN ICT LATEN KEUREN ?

  •  Veiligheidskeuring voor uw ICT
  •  Bescherm uw persoonlijke gegevens
  •  Voldoe aan de eisen gesteld door uw bank
  •  Voorkom problemen door internetonveiligheid
  •  Advies van EKPC* als gecertificeerde keurmeester

*) EKPC.NL is de eerste van vele nieuwe partnerships die we gaan sluiten met vaste CHE+ voordeelclub ondernemers. We zijn er om elkaar te helpen, nietwaar? Ookal helpt EKPC eigenlijk voornamelijk ZZPers en klein zakelijke klanten –regionaal met hulp aan huis, nationaal via hulp op afstand met TeamViewer, en internationaal met Zoom remote control met een 100% oplossingsgarantie — wil hij voor Computerhulp Emmen klanten een uitzondering maken! Medio mei 2021 kan je via deze link een afspraak maken met ing. Ernst Kasteleijn van EKPC. Waarbij “PC” niet alleen meer staat voor ‘Personal Computer’ zoals t/m 2017, maar sinds mei 2021 nu ook voor 1-op-1 Personal Coaching in alle facetten van het ICT cybersecurity!

Scroll Up
0
×

Hallo!

Klik op een van onze vertegenwoordigers hieronder om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@computerhulpemmen.nl

× Hoe kunnen we u helpen?
Skip to content