Avast® CloudCare – A/V Pro Plus + Patch Management

37,00 / jaar

De softwarelicentie van Avast Cloudcare Security is het allerbeste op het gebied van cloudbeveiliging! Perfect voor Windows en Mac OS’s. Houd uw systemen vrij van bedreigingen en veilig, in de wetenschap dat wij voor u klaar staan!

Uitverkocht

Beschrijving

Avast® Business Antivirus Pro Plus: de snelste, meest complete bescherming voor uw bedrijf, gestuurd door ‘s werelds grootste netwerk voor bedreigingsdetectie. Uitgebreide antivirus-, gegevens- en identiteitsbescherming die je beschermt en je gegevens veilig houdt tegen de nieuwste bedreigingen. Avast® Business Antivirus Pro Plus bevat o.a. de volgende functies:

‘Machine-learning’ beveiliging
Bedreigingen van buitenaf evolueren voortdurend. Dankzij ‘machine learning’ is Avast’s grootste detectienetwerk ter wereld ook constant in ontwikkeling. Nieuwe bedreigingen worden snel opgespoord om je veilig te laten werken.

Behavior Shield
Beschermt tegen de nieuwste bedreigingen door draaiende programma’s nauwlettend in de gaten te houden. Bij problemen kunnen – Indien nodig – programma’s onmiddellijk gestopt worden.

Schone en veilige inbox
Het anti-spam programma is constant actief om je inbox schoon te houden met realtime updates via ‘s werelds grootste netwerk.

SmartScan
Versnelt het scanproces door scans op malware, software-updates, netwerk- en prestatieproblemen te combineren. De SmartScan toont gespecificeerde resultaten en biedt tools en suggesties om de problemen op te lossen.

Beveiligde servers
Bescherm je Sharepoint en Exchange servers om er zeker van te zijn dat schadelijke bestanden niet weten door te dringen.

Permanent verwijderde bestanden
Verwijder bestanden permanent en houd je gegevens privé. Verwijderde bestanden kunnen (vaak) worden hersteld.

Update software
Avast houdt softwareapplicaties in de gaten en zorgt dat ze geüpdatet worden om je systeem beschermd te houden.

Beveiligde verbindingen
Beveilig Wi-Fi verbindingen, ook wanneer onderweg je bent.

Avast-wachtwoorden
Beveiligde opslag en beheer van al je browserwachtwoorden.

Veilig browsen
Veilig browsen voor online bankieren om je gegevens veilig te houden.