Welkom bij Computerhulp Emmen. Wij helpen elkaar.

Wie zijn wij en wat kunnen we voor u betekenen?

Computerhulp Emmen bestaat uit een enthousiaste groep mensen die samengekomen is vanuit de passie voor het repareren van elektronica. Onze experts zullen het probleem met uw apparaat achterhalen en vervolgens oplossen. Met de volgende apparaten kunt u bij ons terecht:

Computer en laptop

Heeft uw computer of laptop kuren? Wij kunnen voor u uiteenlopende problemen oplossen, zoals het repareren of vervangen van defecte componenten. Is uw apparaat traag geworden door bijvoorbeeld een virus of niet goed werkende software, dan kunnen wij dit ook oplossen. In verloop van tijd kan stof zich in uw apparaat ophopen. Dit kan invloed hebben op de prestaties. Voor een reiniging van uw computer of laptop bent u bij ons ook aan het goede adres.

Consoles (spelcomputers)

Onze experts kunnen uw Sony Playstation 4 of Microsoft Xbox One repareren zodat hij weer als nieuw werkt. Denk hierbij aan het repareren van de discdrive of een ventilator, maar ook kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van een nieuwe harde schijf of het herstellen van het besturingssysteem wanneer er problemen zijn. Ook het reinigen van uw console is een optie.

Smartphones

We repareren ook een select aantal smartphones. U kunt bij ons terecht voor Apple smartphones tot met de iPhone 8 en voor de Galaxy S smartphones tot en met de Galaxy S9. U kunt bij ons zowel terecht met hardware als software problemen

Prijzen

We werken met vaste onderzoekskosten van vul bedrag hier in en ongeacht de duur van de reparatie betaalt u een vast bedrag van €15 in. Hierdoor komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Ophalen en bereikbaarheid

Binnen de regio Emmen kunnen wij uw apparaat bij u ophalen. We hebben een vaste werkplaats bij stichting Toolbox in het Rensenpark (voormalige dierentuin van Emmen). Hier wordt uw product met professionele apparatuur bekeken en gerepareerd. U kunt uw apparaat ook bij ons afleveren. Bij de ingang kunt u, uw auto parkeren en er is ook een fietsenstalling. De huidige ingang van Toolbox ligt aan de achterkant van het gebouw.

Vragen?

Heeft u nog vragen, dan beantwoorden wij die graag. Van maandag tot en met vrijdag zijn we bereikbaar tussen 10.00 en 16.00 op het volgende telefoonnummer: 0591 – 24 55 55

U kunt ons ook door middel van het contactformulier bereiken. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

0
Skip to content