Welkom bij Computerhulp Emmen. Een website voor & door computer enthousiastelingen.

Wij helpen elkaar.

Wie zijn wij?

en wat kunnen we voor u betekenen?

Tot juli 2021 waren we ‘slechts’ wat nu omschreven staat op ICTkringloopEmmen.NL/over-ons/

Portal

Sinds augustus zijn ‘we’ een samenwerking van meerdere ICT bedrijven uit gemeente Emmen, gelieerd aan het emmense ontwikkelcentrum Stichting Toolbox, met een gezamenlijke doelstelling: het verbeteren van het computergebruik in de regio.

Aangesloten bedrijven

Een voorlopig overzicht.

AmazeMedia (afk. AM)

AM is de holding BV binnen de Toolbox participate BV, waar Computerhulpemmen.nl als handelsnaam onderhangt.

Heden

Bijgewerkt t/m augustus.

  • EKPC ~ ing. Ernst Kasteleijn. Voorheen ICT kwaliteitsmanager van CHE, nu vnl. actief in buitendienst aan huis / computerhulp op afstand als ZZP’r voor de klein zakelijke markt als Cybersecurity Personal Coach, maar als CHE+ VIPCLUB lid ook voor CHE als ICTkeurmeester.
  • Furbix.com (FBX)~ Ramon Horst & Ernst. Inkoop & verkoop van refurbished A label. Standaard 6mnd garantie. Uit te breiden naar 36mnd. Inclusief veel extra’s standaard meegeleverd.
  • ICTkringloopEmmen.NL (afk: KLE) ~ revisie van tweedehands computers op het nivo van reburished B-C label. Doorgaans 1 maand garantie.
  • WebServiceDienst (afk: WSD) ~ Ramon Horst. Hosting en server sponsor voor diverse projecten, alsmede initiatiefnemer van Frubix.

Toekomst

  • ThuisWerkEmmen.NL ~ namens Ernst’s initiaief onder

Contact

Online afspraak maken

Dat is sinds september 2021 mogelijk! Klik hier om online een afspraak in te boeken en/of tijdslot te reserveren met een specifieke of willekeurige CHE vrijwilliger.

Telefonisch

Heeft u nog vragen, dan beantwoorden wij die graag. Van maandag dinsdag tot en met vrijdag zijn we bereikbaar tussen 11.00 en 16.00 op het volgende telefoonnummer: 0591 – 24 55 55

Contactformulier

U kunt ons ook door middel van het contactformulier bereiken. We nemen zo snel mogelijk contact met u op; doorgaans binnen 2 werkdagen.

ajax-loader
error: Content is auteursrechtelijk beschermd !!

Nieuwsbrief Computerhulpemmen.nl

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en kom te weten wanneer we weer open gaan
Skip to content
%d bloggers liken dit: