We runnen bij Computerhulpemmen.nl zondermeer een bijzonder bedrijf. Of verzameling van bedrijven moet ik eigenlijk schrijven.

Lage operationele kosten

Zo zijn we gevestigd in het pand van het Stichting Toolbox Emmen, kunnen operationele kosten dus laag houden, en werken we dankzij Toolbox veel met vrijwillige ICT’ers die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

Veel waarde voor weinig geld

Aan kennis en kunde is geen gebrek. Professioneel gereedschap, digitale tools en mogelijkheden voor beiden van incidentele beloningen wel. Daar is structureel geld voor nodig. Kortom, netals veel andere bedrijven werken wij ook met abonnementen, met vaak gelijkwaardige prijzen, maar véél meer waarde. Dit kunnen we doen omdat we niet rijk hoeven te worden, maar puur een professionele ICT omgeving willen bieden om onze vrijwilligers te zien opbloeien en u net dat beetje meer te bieden of verwachtingen ruimschoots te overtreffen.

Verschillende abonnementen

We zijn begin 2021 begonnen met het VIP club lidmaatschap voor €9,95 per maand.

Naar mate we groter groeiden en meer konden geven in waarde, is er prijsverhoging van dit abonnement geweest naar €17 en toen €27 per maand. Afhankelijk van de prijs die u hier ziet, kunt u nog profiteren van alle voordelen voor de oude prijs.

Eind mei 2021 is daar het CHE+ lidmaatschap aan toegevoegd. Dezelfde lage instap van €9,95 per maand, zonder dat er ooit een verhoging zal plaatsvinden, met een minder voordeel dan het huidige VIP club abonnement, maar eigenlijk hoe dat abonnement begon: dus nogsteeds enorm veel waarde voor u geld.

Kan het goedkoper?

Absoluut, maar alle abonnementen gelden niet per computer, niet per persoon, maar per huishouden / woonadres. Dus u bespaart al tot 75% t.o.v. concurrende aanbiedingen op prijs. En voor alle abonnementen geldt dat u €1-3 provisie krijgt bij aanbrengen van nieuwe klanten, ongeacht welke abonnement uzelf heeft. Dit gaat volgens het voort-wat-hoort-wat principe: wat wij uitsparen in marketing kosten geven we weg aan de persoon die een nieuwe klant voor ons aanbrengt. Via een link als deze: >>linkt volgt omstreeks oktober <<

CHE abonnementen overzicht

Op moment van schrijven — oktober 2021 — is het aantal abonnementen fors uitgebreid van twee naar 6, om zo voor ieder wat wils aan te bieden. Onderstaande overzicht dient ter verduidelijking van het beknopte overzicht op https://computerhulpemmen.nl/#pricing-section

Lidmaatschapsvoordelengratis
lid
PremiumCHE+
brons
CHE+
zilver
CHE+
goud
CHE
VIP
CHE
B2B
Verbeterde site weergave✔️✔️✔️✔️✔️
24/7 online afspraken inboeken✔️✔️✔️✔️✔️
€15/uur korting op hulp aan huis (zie FB bericht)✔️✔️✔️✔️✔️
Bedankje voor uw bijdrage✔️✔️✔️✔️
Toegang tot premium blog artikelen✔️✔️✔️✔️
ICT kringloop veiling toegang✔️✔️✔️✔️
Gratis haal en breng service à €101x1x1x
Lidmaatschapskorting op standaard tarieven-10%-10%-20%
CHE discord toegang✔️✔️
Gratis onderzoekskosten à €152x
Prioriteit op alle andere klanten✔️
#Beteronline website hulp3uur
Kostenloos hulp op afstand in begrepen8uur
Eigen partner landingspagina✔️
Prijs per maand:2,954,957,509,95
Prijs per jaar:24,95477597297650
of éénmalige prijs (voor levenslange toegang):12522534947012502497
voor het laatst bijgewerkt op 14 oktober 2021. Alle prijzen zijn in euro’s incl. btw. Zet- en drukfouten voorbehouden.
ajax-loader
error: Content is auteursrechtelijk beschermd !!

Nieuwsbrief Computerhulpemmen.nl

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en kom te weten wanneer we weer open gaan
Skip to content
%d bloggers liken dit: